Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

zondag 5 juni 2011

Mijn project is af!

De voorkant.
Dit is hem dan! Het project van de clubdag in Den Helder van Tiets. Het is weer een vlinderboek geworden, mijn tweede. Het papier is van Bo Bunny met heel veel vlinders.  

                           
Het boekje blijft gewoon openstaan, want er is zoveel inhoud met allerlei labels. Het boekje is gemaakt van papieren zakjes. Ik heb er verschillende technieken in verwerkt.


Bij deze vlinder heb ik de vleugel opengesneden en er een label in geplaatst. De vleugels zijn met strassteentjes beplakt. De label is geëmbossed met rose embossingpoeder van het merk Zing.

 Deze label is geëmbossed met de vlinderembossingfolder en daarna heb ik met Color Box pigment brush pad old rose de vlinder gekleurd.

Op de  uitgestanste hartjes heb ik met perlpen de pareltjes gemaakt.


 De vogelkooi van Tim Holtz heb ik roestig gemaakt met transparante lijm van de Action en wat druppeltjes alcohol-inkt en distress-embossingpoeder van Tim Holtz tea dye, daarna met de heattool verhit, zodat de lijm ging koken en er bubbeltjes onstonden die dan zo opdroogden. Daarna nog nabewerkt met Glaze Sun shine wat een goudkleurig effect heeft.

                                     
Hier heb ik hetzelfde gedaan met de uitgestanste vorm van Nellie Snellen de Hexagon MFD026 maar dan met de Glaze Ocean gekleurd.

 Deze vlinder heb ik gehaakt.

Dit zijn de labels die in het boekje horen.

Op de linkerlabel zie je een marianne design doily. De swirl is ook bewerkt met lijm en distresspoeder van Tim Holtz.
Bij de middelste label heb ik een stempeltechniek gebruikt, namelijk de pop-up. Dit idee vond ik in een boek dat ik van de bibliotheek heb geleend. Als je wilt weten hoe ik het heb gedaan, mag je mij gerust een berichtje sturen voor de uitleg.

Bij deze label heb ik een verhaaltje toegevoegd dat ik op het internet  heb gevonden en ik vond het wel toepasselijk om het bij mijn project te gebruiken.


Het vogeltje heb ik op twee labeltjes gestempeld met versamark en geëmbossed met Papermania Silver.

De linkerlabel is geëmbossed. Het kleine tagje op de middelste label heb ik vogels gestempeld met versamark en met clear-embossing bewerkt. Het is helaas niet zo goed te zien, maar als je op de foto klikt dan zal het misschien beter uitkomen.
Nou, dit was het voorlopig en ik wens jullie veel kijkplezier en degenen die nog met het project bezig zijn wens ik veel succes!
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.