Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

vrijdag 11 maart 2011

Vlinderboekje.

Dit boekje had ik al een tijdje geleden gemaakt. Ik ben gek op vlinders en heb destijds vlinders gefotografeerd in Dierenpark Emmen.
Het was een beetje moeilijk om goede foto's te maken in de avond. De eerste 2 foto's zijn op de tafel gemaakt en de rest op het blad van het gasfornuis. Ik vind dat ze er daar beter op uit komen. Zelf ben ik nog niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de foto's.
Ik probeer altijd wel wat details uit de foto's te halen en die dan te verwerken  op de scrappagina's, zoals de rose bloem aan de rechterkant. De bloem linksonder de rechterpagina is van vilten bloemetjes die ik heb gekocht bij Xenos. Daarop heb ik dan een gele vlinder geplakt.


Op de rechterfoto is een bruine vlinder te zien bij een rose tropische bloem en die heb ik dus weer als accent eruit gehaald en de vlinder gestanst met een spellbinderstans. De rose bloem heb ik dubbel gevouwen en daarachter een nerfblad geplakt.
De groene blaadjes heb ik een beetje nagemaakt van de foto.
De fotootjes heb ik hier met een splitpennetje op de hoekjes vastgezet, zodat het een beetje zigzag naar beneden valt.Een documentenmapje.

Op de vraag van Ellen of er een A4 in kan zal ik er wat meer info over schrijven. Het is een mini-mapje en je kan er dus geen A4 formaat indoen. Ik heb er 3 kaartjes in gedaan, namelijk een postkaart, een receptkaart en een kaart met een envelopje. Gelijk maar even een foto van gemaakt en deze er alsnog bijgeplaatst. Leuk om te geven als een kadootje. In dat envelopje kan je natuurlijk geld doen of een persoonlijke boodschap. Het is ook leuk om er wat stempelafdrukjes in te doen of alleen wat receptenkaartjes.
Deze creatie vond ik op de site van Ge-We hobby. Het is heel makkelijk om te maken. Het papier is van K Compagnie. Voor de sluiting heb ik klittenband gebruikt.