Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

zaterdag 5 november 2011

Een herfstkaart.

Dit is een kaart met een permanent mask. Ik heb eerst de label met een hele lichte kleur gedistressed met scattered straw. Daarna de stempel geplaatst met walnutstain en met glossy-accent gelakt. Dat laten drogen en dan verder gekleurd met distressink in de kleuren rusty hinge, shabby shutters en peeled paint en barn door. De inkt die over het glossy accent komt heb ik weer weggeveegd en daarna de swirl gestempeld, gedeeltijk over het blad heen en daarna de restanten inkt weer van het blad geveegd. Voor de afwerking heb ik wat druppeltjes perlenpen van Viva aangebracht. De hoeken op de kaart zijn geëmbossed met clear embossingpoeder.

Een label.

Deze label heb ik gemaakt op de workshop van Hobbyzolder op creadoe in Utrecht. We konden kiezen tussen een label met aarden tinten of met kerstkleuren. Ik heb die met de aarden tinten gekozen. De stempel is  niet helemaal goed afgedrukt. De tekst "Merry Christmas" is geëmbossed met distress-inkt en embossingpoeder, welke weet ik helaas niet meer. De engel heb ik gekleurd met distress-inkt.

De zoveelste buit.Vier november naar de creadoe-beurs in Utrecht geweest met Karin en Mieke, het was heel gezellig! Anja zou ook meegaan, maar ze werd ziek en kon helaas niet mee, dat was wel balen voor haar. Zoals jullie hier zien heb ik dus weer schandalig veel gekocht en heb mij nu voorgenomen om in elk geval niets meer te kopen dit jaar. Het is echt luilekkerland daar en er was zoveel te zien. We hebben een workshopje gedaan en een label gemaakt met Tim Holtz technieken. Deze label plaats ik wat later, want het is nu laat en moet nodig mijn bed in.