Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

zaterdag 20 november 2010

Kerstboekje.


Dit Kerstboekje was een project op de clubdag van Tiets in Den Helder. Het is gemaakt van 3 CD-folders en met het papier van My Mind's Eye. Op deze dag kwam je alleen maar aan de basis van het boekje toe. Thuis heb ik het verder afgemaakt, zie hieronder de resultaten. Het was enorm leuk om het te maken en misschien maak ik het nog wel een keer, maar dan met een andere thema.


 Deze tagjes zijn mijn eerste pogingen met distressinkt van Tim Holtz. Het rechter tagje heb ik met embossingpoeder, geleend van Anja, bewerkt. Ik vond dat zo leuk om te doen dat ik ook maar een heatgun heb aangeschaft.

 De tekst in het envelopje heb ik gegoogled, het houdt de belofte van de kerstman in. Deze tagjes heb ik met embossingpoeder bewerkt en de andere kant heb ik  hetzelfde stempelafdrukje gekleurd met derwentpotloden. De sneeuwvlokken van de sneeuwpop heb ik met 3 D-liner gemaakt en met de heatgun puffed up.
Dit Kerstboekje was een project op de clubdag van Tiets in Den Helder. Het is gemaakt van 3 CD-folders en met het papier van My Mind's Eye. Op deze dag kwam je alleen maar aan de basis van het boekje toe. Thuis heb ik het verder afgemaakt, zie hier boven de resultaten. Het was enorm leuk om het te maken en misschien maak ik het nog wel een keer, maar dan met een andere thema.

4 opmerkingen:

 1. Jouw boekje is ook heel leuk geworden.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er leuke dingen op staan vooral dit boekje vind ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet achterblijven. Wou dat ik de inspiratie had om hem af te maken. Zit in een behoorlijk dip wat scrappen betreft. Hij is heel leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen