Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

woensdag 2 februari 2011

Een beetje lente.

 Verlangend naar de lente heb ik dit kaartje gemaakt. Het papier is van Basic Grey. Links boven zie je een tagje bestempeld met bladmotief. Het witte randje is geponst met de Martha Stewartpons around the page. De stiksteken heb ik met de hand genaaid. De details in het plaatje heb ik naar voren gehaald door het rose bloemetje en de 2 blaadjes op de kaart te plakken. Links boven zit nog een vogeltje, maar dat zie je niet zo goed op de foto. Deze kaart is gemaakt aan de hand van een cardsonlyvoorbeeld, maar door geheel ander thema en papier te gebruiken is het toch een andere kaart geworden. Anja heeft hem ook gemaakt, maar toch ook weer heel anders geworden.

4 opmerkingen:

 1. Fleurig kaartje Ingrid, heel lief!
  Ik ben zooo niet goed in kaarten maken..vindt het zo moeilijk, raar he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Alda, bedankt voor jouw reactie. Het is echt niet moeilijk hoor om kaarten te maken. Als je een leuke sketch hebt, kan je zo een mooie kaart inelkaar zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ingrid,

  Zo ik denk laat ik eens even kijken op je blog :o)
  nou je hebt er wat mooi's van gemaakt. super hoor Ingrid. Je kaartjes vind ik ook erg leuk geworden. En wat een leuke projecten heb je geplaatst :o)
  zie je zaterdag?
  groetjes Hil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt wel erg op die ene die ik gemaakt hebt als Kerst kaart. hij is heel leuk geworden. zo zie je maar als je ander papier gebruikt dat het een heel andere kaart wordt.

  BeantwoordenVerwijderen