Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

zondag 11 september 2011

Een kaart voor Daphne en Shirley die een week na elkaar jarig zijn.


 Deze kaart is geheel mijn eigen ontwerp en heb hem gemaakt voor Daphne mijn oudste dochter die inmiddels   al 24 jaar is geworden.
Het schuine afgesneden deel heb ik beplakt met vellum waarop de muzieknoten zijn afgedrukt. Omdat Daphne zelf muziek schrijft en veel naar concerten gaat, vond ik het leuk om daar een thema van te maken. De schuine rand is gehaakt met Vasten. Het bekende pijltje draaien is me goed gelukt en natuurlijk ook met muziekpapier.

 De gitaar is een stempelafdrukje die ik gekleurd heb met aquarelstiften en de snaren zijn met nylondraad gespannen. Om het een beetje te laten glimmen heb ik als afwerking wat glossy-accent gebruikt.


De binnenkant van de kaart met vellum beplakt en de tag is met distressinkt bewerkt en de teksten bestempeld. De tekst op de tag is met embossingpoeder Silver van Papermania gedaan.Shirley mijn jongste dochter is vandaag 21 jaar geworden, we hebben het gisteravond gevierd tot diep in de nacht. Ik heb deze kaart voor haar gemaakt en op de foto's die op de kaart staan heeft ze de leeftijd van 1, 10 en 20 jaar. Het papier is van Action. Het model van de kaart is afkomstig van een Sol (Scrappen-on-line) die we regelmatig hebben op de club van Tiets.

 De voorkant van de kaart.

 De binnenkant.

 Foto links is Shirley op 1-jarige leeftijd en de foto rechts is zij 10 jaar. Dit is de voorkant van de flap.


Op deze foto is zij 20 jaar en kwam zij pas van de kapper, dus het was mooi een gelegenheid om daar even een foto van te maken. Het rechterdeel van de kaart kan je helemaal uitklappen. Aan beide zijden heb ik het gescrapt. De slagroom op de cupcakes heb ik met 3D-liner van Marabu gemaakt. De tekst Celebrate heb ik met embossingpoeder Blush van Zing gemaakt. De stans is van Marianne design.

De achterkant van de flap. De bloemenstans is een Marianne design en de letters van Tim Holtz, lettertype Carnivale. Hoe vinden jullie deze kaarten?  Ik zou het wel leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten. Alvast bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt . . . vooral de eerste vind ik erg mooi, de kleuren passen zo goed bij elkaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kaarten. Die foto's van Shirley, zo schattig, van baby naar volwassene.
    Prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen