Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

vrijdag 11 maart 2011

Vlinderboekje.

Dit boekje had ik al een tijdje geleden gemaakt. Ik ben gek op vlinders en heb destijds vlinders gefotografeerd in Dierenpark Emmen.
Het was een beetje moeilijk om goede foto's te maken in de avond. De eerste 2 foto's zijn op de tafel gemaakt en de rest op het blad van het gasfornuis. Ik vind dat ze er daar beter op uit komen. Zelf ben ik nog niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de foto's.
Ik probeer altijd wel wat details uit de foto's te halen en die dan te verwerken  op de scrappagina's, zoals de rose bloem aan de rechterkant. De bloem linksonder de rechterpagina is van vilten bloemetjes die ik heb gekocht bij Xenos. Daarop heb ik dan een gele vlinder geplakt.


Op de rechterfoto is een bruine vlinder te zien bij een rose tropische bloem en die heb ik dus weer als accent eruit gehaald en de vlinder gestanst met een spellbinderstans. De rose bloem heb ik dubbel gevouwen en daarachter een nerfblad geplakt.
De groene blaadjes heb ik een beetje nagemaakt van de foto.
De fotootjes heb ik hier met een splitpennetje op de hoekjes vastgezet, zodat het een beetje zigzag naar beneden valt.3 opmerkingen:

 1. Je vlinderboekje is heel mooi geworden. Leuke accenten!
  groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vlinderboekje is waanzinnig leuk. Ik zie er wel wat leuke dingen in die ik kan gebruiken voor mijn vakantieboekje. Dan komt deze misschien nog een keertje af. Het is zo moeilijk om steeds nieuwe dingen te bedenken. Soms google ik wel maar dat kost dan weer zoveel tijd en die besteed ik dan weer liever aan het scrappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zeker leuk geworden. Het olifanten boekje trouwens ook.

  BeantwoordenVerwijderen