Hoeveel mensen zijn er online?

Op naar de zomer.

Op naar de zomer.
Lente vind je momenteel alleen op het Keukenhof.

zondag 13 maart 2011

Olifantenboekje.


Sterboekje open. Om dit sterboekje te maken heb je veel cardstock nodig, maar omdat ik het zonde vind van de cardstock heb ik ander stevig papier gebruikt. Voor de voorgrond waar de foto's komen heb ik wel cardstock gebruikt.

Sterboekje dicht.

Een olifantenverhaaltje.

Op de rechterbladzijde heb ik een venster gestanst en een foto achter geplakt. De olifant op de voorgrond heb ik uitgeknipt en gedeeltelijk over de opening geplakt. Zo krijg je een 3-D effect. Aan de onderkant heb ik wat plantenbladeren geknipt van het papier  Safari Chic matstack.
De linker pagina heb ik ge-embossed met de drip drop embossingfolder en met een groene kleur overheen gegaan, zodat je het effect van lianen krijgt. 

De bloem heb ik van kant gemaakt.

In het midden heb ik eveneens een stans gebruikt van Nellie Snellen. Er achter heb ik een stempel van Action geplakt. Ik vond deze stempelafdruk perfect passen bij de foto´s. Twee olifanten die aan het knuffelen zijn.


Hier heb ik een stans van Spelbinder gebruikt om een paspartout te maken en erachter weer een stempelafdrukje geplaatst. De ge-emboste swirls heb ik  met goudkleurige embossingpoeder bewerkt. Op de achtergrond heb ik met witte inkt swirls gestempeld.
The end of the story.

1 opmerking:

  1. wauwwwwwwwww geweldig mooi en met mijn lievelingsdier.de olifant.prachtig,dit wil ik ook wel....
    groetjes debo

    BeantwoordenVerwijderen